news

articles by me


culturele ronde wageningen 2019 - expositie

Van zaterdag 6 april t/m zondag 14 april is er in museum De Casteelse Poort Wageningen www.casteelsepoort.nl een overzichtstentoonstelling met werk van alle deelnemende kunstenaars aan de Culturele Ronde. Ik laat mijn "tulpenvaas: huizenmart-bubbel" zien, die de inflatie…

culturele ronde wageningen 2019

Op zaterdag en zondag 13 & 14 april vindt de Culturele Ronde Wageningen 2019. Tussen 11:00 en 17:00 uur stellen 70 kunstenaars hun ateliers open voor bezoekers. Ik doe ook mee in het Atelier H-ART van Betty van Gelder, Schimmelpenninckgebouw, Nude 28, rechter zij-ingang. Wees welkom!

On Saturday and sunday April 13 & 14 the Open Studio Route Wageningen 2019 will take place. Between 11 am…

"becoming boulder - kei worden" gaat beginnen

dymph and ray

Mijn kunstenaar-vriendin Dymph de Wild is aangekomen uit Amerika voor haar "artist-in-residence" periode in Atelier H-ART van Betty van Gelder, waar ik ook werk. Wij gaan samenwerken aan een project "becoming boulder / kei worden". Je kunt meer lezen op mijn BLOG…

expositie "Enkele reis Nergens?" - 3

pictures on exhibition

Het derde en laatste weekend van de tentoonstelling "Enkele reis Nergens?" in het Koetshuis van het Arboretum Belmonte was een succes en werd zeer druk bezocht.

====

The third and last weekend of the exhibition "One way to Nowhere?" took place in the…

expositie "Enkele reis Nergens?" - 2

fotos expositie koffertjes

koffertjes expo

Het tweede weekend van de expositie "Enkele reis Nergens? ik ga op reis en neem mee.." is achter de rug. Veel werk om…

Platform Beroepskunstenaars Wageningen - 1

line of people pulling suitcases
foto: Gelske Kwikkel

We zijn op weg! De groepstentoonstelling "Enkele reis Nergens? ik ga op reis en neem mee...: " van 23 leden van het Platform neemt vorm aan. De ludieke opening is op vrijdag 26 oktober…

artist residency PA-F, St Erme, France

images of the building

I spent three weeks in a wonderful artist residency, PA-F (Performing Arts Forum) in St. Erme. It's housed in an old girls' boarding school, until the 1960's run by nuns.

"PAF (from their website) is a place for the professional and not-yet professional practitioners…

Tamrat Gezahegne

During the months of March, April and May the Ethiopian artist Tamrat Gezahegne was a visiting artist in the studio where I am a part-time member. It was inspiring to share the space with him, see his process and have thought provoking discussions during our lunch breaks.

Until Monday, May 21 Tamrat shows his work in the pop-up gallery he created in the corridor behind our studio, "rural-urban…

tulpenvazen

series of tulip vases

Ik werk momenteel aan een serie tulpenvazen, met hedendaagse thema's die een "hype" of manie zijn, zoals de tulpenmanie in de Gouden Eeuw. De crypto-coins en de huizenmarkt zijn het begin, binnenkort volgt de "wiet"vaas.

De donkere vaas is een "verbloemvaas",…

Platform Beroepskunstenaars Wageningen

In February I joined the Platform Beroepskunstenaars Wageningen, http://beroepskunstenaars.nl/raymonde-van-santen/, an association of about 40 artists working in various media, including writers, poets, musicians and performers, in and around Wageningen.

Our upcoming exhibition, titled "I'm going on a trip and am taking with me...", will be in October.

Stay tuned!