expositie "Enkele reis Nergens?" - 2

fotos expositie koffertjes

koffertjes expo

Het tweede weekend van de expositie "Enkele reis Nergens? ik ga op reis en neem mee.." is achter de rug. Veel werk om elke keer een nieuwe opstelling te maken, maar ook uitdagend en uiteindelijk bevredigend door alle positieve reacties.

Nu nog één keer! Op 10 en 11 november in het Koetshuis van het Arboretum Belmonte aan de Generaal Foulkesweg, van 10 - 16.00 uur. Op zaterdag om 14.00 is er een openbare Salon waar de kunstenaars een kijkje achter de schermen geven en zullen toelichten hoe zij tot het maken van hun koffertje zijn gekomen.

Iedereen is van harte welkom!

===

This was the second weekend of the traveling exhibition "One way to Nowhere? I'm traveling and take with me..." Installing the works each time is a lot of work, challenging but at the same time rewarding because of the many positive reactions we get.

One more time! In the Carriage House of the Belmonte Arboretum, Generaal Foulkesweg, on November 10 and 11, from 10.00 till 16.00. A public "Salon" will be held (in Dutch) on Saturday from 14.00-16.00. The artists will share how the came to make their suitcase.

Everyone is very welcome!


Comments (0)


Add a Comment

Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment: