opdracht maken van Jubileumboek

 

jubileumboek compilatie

Ik was zeer vereerd met de opdracht om het Jubileumboek tgv het 50-jarig bestaan van de Parkflat 'Belmonte' te maken. Veel research gedaan, modellen gemaakt, gefrustreerd geweest, maar uiteindelijk blij met het resultaat. Het boek werd tijdens een receptie aan de bewoners aangeboden en vond uiteindelijk een plaats in de permanente collectie in de bibliotheek van Belmonte.

I was very honored to receive the commission to design and make the book commemorating that 50 years ago the Belmonte complex was handed over to its owners. After research, numerous mock-ups and moments of frustration, I'm happy with the result. The book was presented to the owners at a reception. After having been on display it has found a permanent place in the library of Belmonte.


Comments (0)


Add a Comment

Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment: