Atelier Zilverschoon

beelden keramisch atelierZilverschoon heeft een mooi atelier opgezet in een van de voormalige ovens - mooie reflectie van het terrein inhet glas van de deuren    
 
Eén van de voormalige oventunnels is omgebouwd tot een atelier. Het is een prettige plek om te werken, 's zomers lekker koel en in de winter verwarmd met twee kacheltjes. De fabriek, met al die verschillende stenen en kleuren, verschillende stapelingen, is een grote bron van inspiratie. Ik werkte er ook aan mijn installatie "hommage".
 
Zilverschoon added a studio in one of the former tunnel kilns. It's a nice place to work in, cool in summer and comfortable with heaters in winter. The factory is a source of inspiration with its different brick shapes, colors and stacking blocks. It was also where I made the work for my installation "hommage".
 

Comments (0)


Add a Comment

Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment: