expositie met vier vrienden in KAPELexpo

 
beelden van een expositieMet drie bevriende kunstenaars een tentoonstelling ingericht in KAPELexpo in Renkum. Dit is een ruimte in een voormalige kapel van het zusterklooster Sancta Maria. 'hommage' is een eerbetoon aan de steenmakers en voegers die met zoveel kennis en kunde hun ambacht beoefenen. 'broken beauty' is een gebroken goudgespoten siersteen. Door mijn werk op de steenfabriek heb ik meer oog gekregen voor de verschillende soorten bakstenen en voegpatronen en veel waardering voor de makers ervan.
 
With three artist friends I made an exhibition in KAPELexpo in Renkum. The gallery is in the chapel of the former convent Sancta Maria. 'hommage' is an homage to the brick makers and brick masons. 'broken beauty' is a goldcoated broken ornamental brick. Working at the factory I've become aware of and gotten appreciation for the different types of bricks and the beautiful mason patterns, as well as their makers.
 
 

Comments (0)


Add a Comment

Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment: